Hvad kan du lave i haven i oktober? Hver måned giver vi de bedste tips til såning, dyrkning og høst i haven.

Hvad er kendetegnene ved haven i oktober? Klimaændringerne i oktober er meget store. En lidt varm dag kan virke som om sommerens afslutning nærmer sig, og så kan kulden pludselig begynde. Det betyder også, at du kan starte dit første natgreb.
Beskytter følsomme afgrøder som vintersalat og nysåede arealer mod kulden. Møl bliver aktive igen omkring dette tidspunkt, ofte rettet mod afgrøder som porre, løg og skalotteløg. Dette skadedyr er svært at bekæmpe. Brug en porre til at sikre, at plantens midte er fyldt med vand. På den måde bliver planterne godt vandet, når de er tørre. Er mølen for hurtig, kan du vælge et biopesticid. Hvad kan jeg plante i min have i oktober? Midten af ​​oktober er det ideelle tidspunkt at plante frugttræer. Træer kan placeres på jorden, så længe jorden ikke er frossen. På dette tidspunkt kan plantede træer og deres rødder nyde godt af efterårsregnen, inden vinteren kommer. Når du foretager et køb, skal du være meget opmærksom på, om det valgte træ er et bestemt sted, såsom at foretrække det mest solrige sted i haven. I øvrigt er mange frugttræer oplagte. Det betyder, at der skal et andet træ til for at gøde frugttræet. Træet vil kun bære frugt i den samtidige blomstringsperiode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.